top of page

Ons verhaal

Cats en Zo is in het bezit van vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit vastgesteld op 11 januari 1999. Hierdoor voldoen wij aan alle eisen die de overheid stelt aan een goed dierenpension. Grondige kennis van anatomie, fysiologie en pathologie van katten vinden wij belangrijk. Ook zijn we actief op dierenpension.info.nl. We zijn gevestigd in de gemeente Maasgouw, provincie midden- Limburg.

Wij werken samen met dierenkliniek Hoogveld gevestigd te Echt, om de gezondheid van uw dier te kunnen waarborgen. Dierenkliniek Hoogveld is de eerste kliniek in Nederland met een Gold level! Het staat voor waarborging van kwalitatief goede kattengeneeskunde.

Cats en Zo streeft er naar om alles te doen voor een goed welzijn van u en van uw kat!! In ons kattenhotel serveren we brokken van Royal Canin en natvoer. We houden u graag op de hoogte via WhatsApp met een foto of video van uw kat. Uw wensen en die van de kat(ten) zijn van harte welkom! 

Wij pretenderen niet meer te zijn dan een laagdrempelig goed kattenhotel dat voor iedereen toegankelijk is. Gewoon een goed en gezellig kattenhotel met een informele sfeer en een goede prijs- kwaliteit verhouding.          

IMG20191206202854[8209].jpg

Een handige bijsluiter voor iedere kattenliefhebber

IMG20210901230329[11234].jpg

''Een echte aanrader! Onze 3 katten gaan hier al vele jaren tijdens onze vakantie logeren. Ze hebben het er onwijs naar hun zin. Alles is ontzettend schoon en Carola geeft de katten heel veel liefde en aandacht.''

Wendy, Ron en Lieke

Ontwerp zonder titel (28).png

''Onze Felix is nu al twee keer op vakantie geweest bij Cats en Zo.
Een geweldige opvang voor katten!
Wij kunnen ons geen betere opvang wensen en blijven Felix er naar toe brengen.''

Baasjes van Felix

bottom of page