top of page

Preventie is beter dan genezen!!

Katten en niesziekte

De vaccinatie tegen katten en- niesziekte en voor katten buiten Nederland de inenting Rabbies zijn verplicht in ons kattenhotel. Deze dienen genoteerd te staan in het paspoort van uw kat of op de inentingskaart.  De kat dient ruim 14 dagen voor aankomst pension te zijn gevaccineerd.  

 

Bb druppel:

Met ingang  van 1 januari 2021 stellen deze verplicht in ons pension. Zonder Bb- druppel nemen wij uw kat niet meer op. Klik voor meer informatie hier

Programma injectie

Ruim 14 dagen voor aankomst dient u de kat te ontvlooien. Ook als u geen vlooien waarneemt. Wij willen geen enkel risico nemen voor uw eigen kat en ook niet naar onze andere gasten / klanten toe.

Verplichtingen

Het is verplicht dat u uw kat ontwormd en ontvlooid bij ons brengt. Ontwormen  doet u een week na ontvlooien. Het anti-vlooienmiddel en ontwormingsmiddel kunt u het beste ruim 2 weken voor aankomst toedienen. Graag noteren in paspoortje/ inentingskaart.

Controle

Wij controleren uw kat op vlooien bij binnenkomst. Constateren we vlooien of eitjes, dan krijgt u de kat gelijk mee naar huis.

Wij vragen u om tijdig de verplichte  inentingen te controleren. Constateren we dat de kat niet voldoet aan de gestelde eisen, dan krijgt u de kat mee naar huis. Twijfelt u of de inentingen goed zijn stuur ons gerust een appje of neem telefonisch contact met ons op.

De gereserveerde kosten voor het verblijf worden dan in rekening gebracht. Gezien het feit wij een kleinschalig pension zijn en de openstaande plaatsen niet direct kunnen opvullen, andere klanten hebben moeten teleurstellen berekenen wij vanaf 1 januari 2022 de gereserveerde kosten volgens onze algemene voorwaarden.

Vaccinaties

Vaccinaties bij uw kat(ten) zijn nooit 100% dekkend. Indien uw kat(ten) een verminderde weestand heeft kan uw kat toch ziek worden.

Fotostudio Facebook Omslag.png
bottom of page